Szeretne leszokni a dohányzásról?

A biorezonanciás dohányzás terápia eredményeként a részt vevők 80-90%-a leszokik a dohányzásról. A kezeléssel megszüntetjük a nikotin éhséget, de az ösztönszerűen jelentkező rágyújtást megtestesítő mozdulatot kizárólag a páciens tudja ellensúlyozni. Ezért a páciensnek akarnia kell leszokni!

A kezelés során felmérjük a szervezetet, majd elszívja az utolsó szál cigarettát. Újra mérünk, s a mérésekből, s néhány beírt adatból a készülék kalkulál, és személyre szabottan az egyén szervezetét olyan rezgésekkel tölti fel, melyek kioltják a szervezetben lévő nikotin, és egyéb dohányzással kapcsolatos káros, függőséget okozó anyagok rezgését. Ezáltal megszűnik a nikotin éhség.
Az eljárásnak semmi mellékhatása nincs. Fájdalommentes.


Célszerű nagy mennyiségben a folyadékpótlás, mely elősegíti a szervezet méregtelenítését, segít meggátolni az esetleges hízást.
A dohányzásról leszoktató terápiát feltétlenül segédeszköznek kell tekinteni a dohányzásról való leszokásban, ugyanis a terápia „csak” arra képes, hogy megszüntesse a nikotin éhséget és valamelyest a pszichikai függőséget.
A hosszú évek alatt beidegződött, megrögzött magatartás-formákat kizárólag a leszokó személy győzheti le önmagában.
A teljes sikerhez nyilvánvalóan szükség van egy adag eltökéltségre és némi önfegyelemre. Ha mégis néhány hét múltán a jelentkező úgy érzi, hogy neki nem a mozdulat, hanem a nikotin hiányzik, érdemes a kezelést mielőbb megismételni. Ha nem gyújt rá az ismétlés előtt, akkor arra ingyen is sor kerülhet.

Tilos a kezelés után nikotintartalmú, leszokást segítő termékeket, pl. nikotinos tapaszt, nikotinos rágógumit, biocigit stb. alkalmazni, hisz ezekkel újra nikotint juttatunk a szervezetbe, s a beállított egyensúlyt felborítjuk és néhány órán belül jelentkezik a nikotin éhség.

A kezelés előtt legalább 2 órával ne dohányozzon! 
A biorezonanciás kezelés közben el kell szívni egy szál cigarettát, és szükség van a dobozon feltűntetett nikotin és kátránytartalomra, ezért ezeket kérem hozza magával!

A terápia hatásossága nem függ az elszívott cigaretták mennyiségétől, és hogy mennyi ideje dohányzik a páciens. A kezelések tapasztalatai alapján elmondható, hogy a kezelés hatásossága 80-90% között van. (100-ból 80-90 ember leszokik)   A kínzó nikotin éhség érzete a kezelést követő néhány órán belül elmúlik.

Célszerű minden egyes fellelhető cigarettát kidobni. Ha nagy a mozdulat hiány, érdemes pótmegoldásokhoz folyamodni, így pl. rágógumi, sárgarépa, alma, egyéb gyümölcsök rágcsálása, illetve érdemes meginni egy pohár vizet kortyonként, mely imitálja a dohányzás mozdulatait. Nem javasolt a mogyoró, ropi, egyéb hizlaló termékek, mert elkerülhetetlenné válik az elhízás.

A terápia résztvevői még dohányzó személyek társaságában is élvezik a kezelés eredményeit!

A passzív dohányzás e tekintetben veszélytelen, nem formál kedvet a rágyújtásra. Csak a ténylegesen elszívott cigaretta okozza a kínzó nikotinéhség visszatérését. Ennél fogva a kezelésben részt vevő legfontosabb feladata:

Egyetlen szál cigarettát sem engedhet meg magának (sem egy hét, sem két hét múltán, de még egy év múlva sem).

 

  Amint végleg letettük a cigarettát a következő dolgok történnek az emberi szervezetben:   

5 perc múlva, a szív oxigénnel valóellátottsága nő.

20 perc múlva: A vérnyomás és a pulzusszám csökken, a végtagok hőmérséklete emelkedik.

24 óra múlva: A szívinfarktus veszélye csökken. A szervezet fizikai terhelhetősége nő.

48 óra múlva: Az íz- és szagérzékelés jelentősen javul. A lehelet dohányfüst szaga megszűnik

3 hónap múlva: Az agyvérzés veszélye csökken. A köhögés csökken.

9 hónap múlva: Egykori dohányzása már nem veszélyezteti születendő gyermekét.

1 év múlva: A szívinfarktus és gyomorfekély veszélye a dohányosokéhoz képest felére csökken.

5 év múlva: A műtéttel nem gyógyítható tüdőrák valószínűsége a felére csökken.

10 év múlva: A műtéttel nem gyógyítható tüdőrák és más daganatok valószínűsége ugyanaz, mint nemdohányzók esetén.

15 év múlva: A szívinfarktus kockázata megegyezik a nemdohányzókéval.

A dohányzára való visszaszokás okait három csoportba lehet sorolni:

1. A STRESSZ:   a nehéz helyzetekben az ember a rágyújtást választja abban reménykedve, hogy a cigaretta megkönnyíti a megnyugvást és a helyzet megoldását. Az első cigaretta nem ízlik, de a további rágyújtások során a rossz szájíz elmúlik és visszatér a nikotinéhség.

2. A KÍVÁNCSISÁG:   a dohányzás iránti ingerek hiánya ellenére a kúra résztvevői kíváncsiak saját reakcióikra a kezelés után.

Miután ez egy aktív próba, a nikotinéhség újból visszatér.

3. A MAGABIZTOSSÁG:   a dohányos túlzottan biztos abban, hogy képes lesz egy hosszabb szünet után is megállni, kipróbálja az egy szál cigi nem okoz-e visszaszokást! Az első szál cigaretta kellemetlen szájízt ad, a felét el is dobja. De egy vagy két óra múltán már keresi a következőt.

A dohányzásról való leszokás előnyei

Egészségügyi előnyök: keringési betegségek, szélütés, daganatos megbetegedések, előfordulási kockázatának csökkentése, a köhögés, a rekedtség eltűnése, a légzés megkönnyítése és teljes javulása, az ízlelés és a szaglás érzékenységének a helyreállása, a kellemetlen szájszag, a fogazat és az ujjak elszíneződésének a megszűnése, a bőrszín élénkülése.

Erkölcsi haszon: megszabadul a cigarettázás és a vele együtt járó pótcselekvések kényszerétől, visszanyeri szabadságérzetét, önrendelkezését, nem mutat rossz példát környezetének.

Gazdasági haszon: a dohánytermékek meg nem vásárlása ezrekben mérhető. 1 doboz cigaretta 900-1100 Ft. Az havi 25 000 -50 000,- Ft megtakarítást eredményez havonta.

Csak emlékeztetőül a dohányzás káros hatásai mire, hogyan is fejtik ki hatásukat:
– szürke hályog, nikotintól sárga arc, gyomorsav túltengés, köhögés, rekedtség, hasnyálmirigy, szexuális affinitás csökkenése, nemzőképesség csökkenése,
– szélütés, elsárgult fogazat, gégedaganatok, tüdőrák, tüdőembólia, szívinfarktus, gyomorfekély, nyombélfekély, vesedaganatok, stb.

E pusztító szenvedély Magyarországon évente 35 000 ember életét követeli.

Az  áldozatok fele  ötvenes éveiben,  másik fele  60 éves kor  felett  hal meg a dohányzás következtében.

Elgondolkodtató adatok.